Novoizgrađeni ApartHotel Family nalazi se 3 km sjeverozapadno od Centra Sarajeva, u pravcu Vogošće, u naselju Šip, jednom od najljepših urbanih dijelova grada, na mirnom lokalitetu.

U neposrednoj blizini nalaze se tržni centri, ugostiteljski objekti i raznovrsni sadržaji za ugodno življenje i boravak kao i autobusko i taxi stajalište. Planski uređena saobraćajna infrastruktura omogućava odličnu komunikacijsku povezanost sa centralnim i drugim dijelovima grada.

ApartHotel Family je dizajniran sa ciljem pružanja usluga porodičnog smještaja vrhunskog nivoa zadrzavajući jedinstveni osjećaj boravka “kod kuće”.

Sastoji se od apartmana veličine 50 do 65 m2 te penthousa od 200 m2 okruženog terasom od 50 m2.

Svi apartmani su savremeno uređeni, prostrani i luksuzno opremljeni za potrebe višednevnog odsjedanja i ugodnog boravka i življenja. Opremljeni su kuhinjom sa kuhinjskim inventarom pružajući gostima dodatni osjećaj boravka “kod kuce” i porodičnog objednog uživanja.

Spavaće sobe opremljene su udobnim ležajevima i posteljinom a dnevne ugodnim i praktičnim garniturama sa 55/65” LCD TV i kablovskom TV.

Komforne, kvalitetno rađene kupaonice sa odvojenim WC opremljene su tuš kabinama, fenom, bideom i taharetom a gostima su na raspolaganju usluge vešeraja.

Svi apartmani raspolažu besplatnim i brzim bežičnim internetom.

U prizemlju se nalazi kreativno osmišljena blagovaonica u kojoj se pružaju usluge pansionske ishrane duručka uz nesvakidašnji osjećaj boravka u prirodi.

Gostima je obezbjeđen parking, garaža, usluge sefa, faxiranja i kopiranja, te niz drugih usluga…